• Waterval

Voorstellen

Lia Koek (1956)

lia koek diepenheimVanwege mijn hooggevoeligheid heb ik me lang anders gevoeld dan anderen. Daar heb ik in het verleden vaak last van gehad. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende leuke managementfuncties en als P&O-adviseur, begon ik In 1999 Warme Handen. Het einde van de samenwerking met mijn partner een paar jaar geleden, was voor mij een wake-up call.

Ik schreef al intuïtief, dat breidde zich uit en ik ontving steeds vaker doorgevingen. Mijn werk veranderde en alles ging stromen. Ondanks die enerverende tijd toen, had en dat heb ik nog steeds, ik een heel sterk gevoel geleid te worden. Al snel kwam ik in contact Engelen. Ze gaven mij door dat de breuk nodig was om tot mijn eigen kracht en vertrouwen te komen. Dat het de bedoeling was dat ik op een andere manier ging werken, vanuit verbinding met de Bron van Al Wat Is.

Lia is een bruggenbouwer, legt verbanden en verbindingen. Want als mens zijn we deel van een groter geheel. Je maakt niet alleen deel uit van gezin, familie en werk etc. Nee, je bent ook een heel belangrijke en unieke schakel. Je bent hier niet voor niets!
Daarom vind ik het zo heel erg belangrijk dat iedereen zijn talenten gebruikt en het leven leeft waarvoor je in de wieg gelegd bent. Dan gaat alles van zelf. Alleen zijn we door te leven vanuit ons hoofd dat vergeten. Ervaren we problemen en zeggen dan "ik ben me Zelf kwijt"....

Wat ik het liefste doe? Mensen ondersteunen en bewuster maken. Door inzichten te geven word je bewuster van wat je doet en wat je blokkeert. Dat werkt helend, ontspannend en leidt vaak tot grote veranderingen.
Daarbij maak ik gebruik van mijn sterke intuïtie, heldervoelendheid en analytisch vermogen. Mijn levenservaring en mijn verbinding met de Akashakronieken zet ik graag in om voor mensen en bedrijven zaken duidelijker te maken. Vaak komen we samen snel tot de kern.

Waarom Alles is Een?

Het is de grote wens van de Engelen dat iedereen (weer) Van binnenuit gaat Leven. Daarom kreeg ik in 2016 de vraag om een beroepsopleiding te gaan verzorgen.
Een opleiding tot levenskrachtcoach©. Deelnemers gaan op hun beurt ook weer heel veel mensen inzicht geven in wie ze zijn en wat ze doen. Want wat is er mooier dan wanneer iedereen het leven leidt waarvoor hij/zij in de wieg gelegd is......dan ziet de wereld er toch heel anders uit?! Daar wil ik ontzettend graag mijn steentje aan bijdragen.
In de opleiding Van Binnenuit Leven leer je de Bewustzijnshealing© toepassen en Akashareadings geven. Ook krijg je de bevoegdheid om les te geven in de Bewustzijnshealings© en leer je mensen zelf de Akashakronieken te lezen. Sinds 2019 is het ook mogelijk de module lesgeven in de Bewustzijnshealing afzonderlijk te volgen.

Alles is Een is de 'paraplu' om ons werk zichtbaar te maken

Levenskracht coaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@allesiseen.nl 

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Bekrachtig jezelf en ontdek wat de bewustzijnshealing van Alles is Een voor je kan betekenen: met kort persoonlijk contact vooraf + 3 sessies op afstand à 30 minuten + telefonische nabespreking

Bekijk deal