• Waterval
  • Home
  • Reading / Akashakronieken

Reading Akashakronieken

Loop je vast of sta je op een kruispunt in je leven?

Laat dan jouw levensboek, de Akashakronieken openen. Of leer die zelf lezen. Dat is helend en bijzonder inzicht gevend.

De Akashakronieken zijn het archief van je Ziel

In het Veld van alle mogelijkheden zoals de Akashakronieken ook wel genoemd worden ligt informatie over het verleden, heden van iedere Ziel. Ook van jou dus. De Kronieken kun je raadplegen, niet uit nieuwsgierigheid....wel om geholpen en geleid te worden.

Waarom een Akashareading afspreken?

Door mij te vragen jouw levensboek te openen krijg je inzichten en antwoorden.

Een reading:

  • brengt oorzaken aan het licht
  • laat je patronen herkennen
  • geeft handvaten voor het dagelijks leven
  • kan blokkades lossen
  • laat je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je te doen staat.

Dat geeft vreugde en energie. Het mooie is dat dit doorwerkt op anderen. Een reading is absoluut niet eng, wel heel verhelderend en bevrijdend.

Een Akashareading afspreken?

Een reading gaat heel goed telefonisch of via skype. Belangrijk is dat we in verbinding zijn. Je bereidt zelf open, concrete vragen voor. In een reading van 30 minuten kom je al een heel eind. Mijn advies neem het gesprek op.

Kosten zijn € 50,-- per half uur.

Bel me svp voor maken afspraak of stuur een mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

akashareading

Workshop Akashakronieken leren lezen

Het leren lezen van de Kronieken brengt je die in contact met je zieleplan, je Zelf dus. Het regelmatig openen geeft je zicht op wie je bent en wat je doet. Je leert je Zelf veel beter kennen.Dat is leerzaam, verhelderend en helend. Je ontvangt aanwijzigingen om de weg te gaan die het beste bij je past... zodat je het leven kunt leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent.

Waarom zou je de Akashakronieken leren lezen?

Bij je geboorte heb je de grote lijnen van je levensreis vastgelegd. Met het her-kennen van jouw zieleplan ga je veel meer varen op je innerlijke kompas. Ook meer gebruikmaken van de wijsheid van het Universum. Dat maakt leven zoveel makkelijker dat het als van Zelf gaat.

Daarom vind ik het zo fantastisch om jou te begeleiden met een reading of in het leren lezen van de Akashakronieken. Want als we allemaal het leven leiden waarvoor we in de wieg zijn gelegd, ziet de wereld er echt anders en beter uit.

Hoe ziet de Masterclass er uit?

Die bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel krijg je uitgebreide uitleg over wat de Akashakronieken zijn. Hoe je toegang kunt krijgen, waar je rekening mee moet houden. Na het ontvangen van de afstemming ga je voor het eerst jouw levensboek openen. Daarmee begint een bijzondere ontdekkingsreis. Thuis ga je daarna heel praktisch aan de slag.
Na 30 dagen vindt het tweede dagdeel plaats. Eerste ervaringen worden gedeeld, vragen beantwoord en je leert vragen te stellen om die in te gaan brengen in de Akasha. Ook leer je hoe je voor andere mensen, dieren de Akashakronieken kunt openen.

Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen?

Vanzelfsprekend ben je welkom met je vragen als je eerst nog wat meer wilt weten. Bel gerust!

Wil je meedoen aan deze heel bijzondere Masterclass? Kosten zijn € 450,--.

Kijk voor data in de agenda 

Levenskracht coaches® bij jou in de buurt

levenskrachtcoaches

Contact

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@allesiseen.nl 

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Bekrachtig jezelf en ontdek wat de bewustzijnshealing van Alles is Een voor je kan betekenen: met kort persoonlijk contact vooraf + 3 sessies op afstand à 30 minuten + telefonische nabespreking

Bekijk deal